ontharing Kan voor iedereen leuk zijn

De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een luxe treatment. Na de kuur heeft u ons babyzachte, gladde huid en hoeft u zichzelf geen wensen meer te produceren om overbeharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen benodigd.

Meteen na de flits voelt u dan ook niets verdere. Bij behandeling betreffende een schaamstreek mag wel wat verdere pijn geraken meemaken. In overleg mag ons verdovende zalf hiertoe uitkomst bieden.

Een 1e uren na een laserbehandeling kan u dan ook last hebben met ons gevoelige en rooie huid, vergelijkbare met zonnebrand. Om het zoveel geoorloofd te verhelpen, smeren wij meteen na de verzorging een verkoelende crème op uw huid.

Na de permanent ontharen behandeling krijgt u dan ook de volgende instructies mee met een schoonheidsspecialiste:

Kom dan langs een vrijblijvend intakegesprek. Het resultaat is een ons huidanalyse en een huidtherapeut stelt voor u dan ook ons persoonlijk behandelplan op. Zo weet u dan ook precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kan verwachten.

Tijdens de 1e minuten na de laserontharing mag het gedeelte aangaande de huid dat behandeld is, rood geraken en opzwellen. Dit kan zijn een gewone reactie op een warmte en kracht welke de laser afgeeft.

Betreffende ons laser verzorging vernietig jouw een haarzakjes zodat daar nauwelijks haren verdere uit groeien. Het is ons gemakkelijke en permanente uitkomst een haarloze torso. Een gladde huid voelt eenvoudig schoner en hygiënischer.

IPL en laserontharing lijken buitengewoon op mekaar doch daar bestaan wat kleine afwijkingen. Laser ontharing kan zijn namelijk nagenoeg permanent, terwijl IPL voor langdurige ontharing is, doch niet permanent. Bekijk op deze plaats vanwege hetgeen meer verschillen.

Je bent immers niet meer afhankelijk met de agenda aangaande je specialist, maar kan ontharen als het jou uitkomt! Zeker ’s avonds vanwege het slapen kunnen, mits je we hebben een loos uurtje hebt overdag ofwel in het weekend we hebben een ogenblik voor jezelf neemt.

Een behandeling begint betreffende dit reinigen en desinfecteren betreffende een huid. Op de huid wordt ons laagje verkoelende gel aangebracht. Op die gel worden betreffende een laser flitsen gezet. Per flits geraken een haarzakjes belicht en vernietigd.

Laat uw naam, telefoonnummer en de locatie voor, vervolgens bellen we u dan ook zo snel geoorloofd terug voor een afspraak of voor een persoonlijk raadgeving. De gediplomeerde huidtherapeuten ogen met genoegen voor u dan ook klaar.

Na onze laserontharing verzorging blijven uw hoofdharen na een paar tot vier weken uit. Niet schrikken, aangezien dit lijkt alsof ze groeien, maar een afgestorven hoofdharen geraken door uw huid tot buiten geduwd.

Permanent dan wel definitief ontharen? Voor Boerhaave Geneeskundig Centrum verlenen wij u scherpe prijzen en geen wachtlijst. De gediplomeerde specialisten melden u gaarne behulpzame feiten hier tijdens ons eerste gratis consult.

Voorheen kon jouw voor ontharingsbehandelingen bijvoorbeeld harsen en permanent ontharen alleen terecht bij een specialist, doch momenteel kun je het verder thuis doen. Dat is natuurlijk niet slechts een stuk goedkoper dan structurele bezoekjes aan ons specialist, doch tevens alsnog eens makkelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *